Здравейте, приятели!

Добре дошли в онлайн аптека „Младост“! Тук ще намерите богато разнообразие от козметика , хранителни добавки , лекарства и медицински изделия , както и подробна информация за всеки един от предлаганите продукти.

“Мияна фарма” ЕООД

ЕИК: BG200038355

ръководител на аптеката : маг. фармацевт Милен Кожухаров

разрешение за търговия на дребно: 1311 от 04.03.2009г.
Аптека „Младост“ отваря врати през 2009г. в к.к. Слънчев бряг кв. Запад. Това ,с което се гордеем е екипът ни от млади , енергични и знаещи професионалисти. Благодарение на безупречното ни  обслужване достигаме до нуждите на всеки нуждаещ се! Вашето здраве е приоритет за нас!
В сектор „Лекаствени средства без лекарско предписание“ ще откриете продукти против болка и температура , кашлица , гадене, повръщане и дехидрация. Също така лекарства за храносмилателната и отделителната система , жлъчка и черен дроб и вени. Предлагаме още капки за очи , капки за нос , спрейове за гърло; мази при контузии и травми. В „Други“ ще откриете продукти за Вашето сексуално здраве и отказване на цигарите. В менюто ни има още: „Хранителни добавки“ , „Козметика“ , „Санитария“ , „Хомеопатия“ , „Продукти Мама и Бебе“.

В страницата на всеки продукт има описание , от което може да получите подробна информация за него , а при необходимост ще ни откриете на телефон: 0877 11 22 13 или на място в аптеката, където екипът ни Ви очаква!